Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji Münazara Etkinliğinde Finale Adım Adım
Beykent Okyanus Koleji Münazara Etkinliğinde Finale Adım Adım Beykent Okyanus Koleji Münazara Etkinliğinde Finale Adım Adım
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri geleneksek münazara yarışması 17 Ekim Pazartesi günü Bahçeşehir Okyanus Koleji ile Beykent Okyanus Koleji münazara grupları arasında gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejleri geleneksek münazara yarışması 17 Ekim Pazartesi günü Bahçeşehir Okyanus Koleji ile Beykent Okyanus Koleji münazara grupları arasında gerçekleştirildi.  Beykent Okyanus Koleji’nin konferans salonunda gerçekleşen  münazara etkinliği oldukça coşkulu geçti. Münazara etkinliğinde Beykent Okyanus Koleji grubu ‘’Toplumları Bir Arada Tutan Farklılıklardır’’  Bahçeşehir Okyanus Koleji grubu ise‘’Toplumları Bir arada Tutan Benzerliklerdir’’ konusunu savundu.

Edebiyat zümresinin hazırladığı münazara etkinliğinde öğrencilerin etkili konuşmalarının ardından jüri üyelerinin puanlamaları doğrultusunda kazanan grup açıklandı. Bu açıklamaya göre Beykent Okyanus Koleji ‘’Toplumları Bir Arada Tutan Farklılıklardır’’  konusuyla yarı finale yükseldi. 


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
NURSEREN UÇAR
Tarih
:
22 Ekim 2016, Cumartesi 09:53
Okunma
:
1.275 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları