Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Okyanus Anadolu Lisesi Bilgi Üniversitesi'nde
Beykent Okyanus Anadolu Lisesi Bilgi Üniversitesi'nde Beykent Okyanus Anadolu Lisesi Bilgi Üniversitesi'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 26 Ekim 2015 Pazartesi günü, 9., 10. ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik Bilgi Üniversitesine’ne bir gezi düzenlendi.

Beykent Okyanus Koleji öğretmenleri eşliğinde düzenlenen geziye toplam 130 öğrenci katıldı. Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümleri, öğrenci yaşamı konuları yerinde görmelerine imkan sunuyor. Öğrencilerin motivasyonlarının artırmak amacıyla yapılan bu gezilerin ilki İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne oldu.

Bilgi Üniversitesi'ne giden öğrencileri üniversitenin tanıtım biriminde görevli olan 3 öğrenci ve 1 öğretim üyesi karşılanarak konferans salonuna götürüldü. Saat 12.00'a kadar üniversitenin kampüs olanakları, giriş ve burs olanakları hakkında bilgi verildi ve üniversitenin genel tanıtımı yapıldı. Ayrıca öğrenciler merak ettikleri soruları sorma imkânı buldular. Daha sonra üniversitenin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla kampüs turu düzenlendi. 

Öğrencilere üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide öğrenciler bölümler hakkında bilgi aldılar, okulun fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve genel havasını teneffüs ettiler.


Haber
:
Ümit Dündar
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
ÜMİT DÜNDAR- HİLAL AKSOY
Tarih
:
27 Ekim 2015, Salı 15:12
Okunma
:
1.807 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları