Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Kampüsünde Liseli Olmak Anlatıldı
Beykent Kampüsünde Liseli Olmak Anlatıldı Beykent Kampüsünde Liseli Olmak Anlatıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Lise Okul Müdürü KAZIM YAKUT ve lise Rehber Öğretmeni Büşra Artuk lise öğrencileriyle birlikte 8.sınıf öğrencilerine lise hayatını, yaptıkları çalışmaları, eğitim sistemini anlattı.

Lise Okul Müdürü KAZIM YAKUT ve lise  Rehber Öğretmeni Büşra Artuk lise öğrencileriyle birlikte 8.sınıf öğrencilerine lise hayatını, yaptıkları çalışmaları, eğitim sistemini anlattı.

3 Mart 2017 tarihinde ''Beykent Okyanus Kolejinde liseli olmak !'' konu başlıklı gerçekleştirilen semineri ortaokul öğrencileri ilgiyle takip etti. Lise ve Ortaokul kademe yöneticilerinin de bulunduğu sunumda Lise Okul Rehber Öğretmenleri Büşra Artuk  gençlere ''Kariyer Odaklı Yetenek Gelişim Programı''nı anlattı. çalışmaları hakkında bilgi verdi daha sonra ise lise öğrencileri, ortaokul öğrencileriyle soru cevap şeklinde lise hakkında merak ettikleri soruları sordu.

Bu etkinlikle kademeler arası iletişimin güçlendirilmesi, liseli öğrenciler açısından bugünden düne bakma farkındalığı ve ortaokul öğrencileri açısından gelecek planlamalarına yönelik farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır. Sunum beklenen kazanımların başarıyla edinilmesiyle sonuçlanmıştır.

Desteklerinden dolayı ortaokul kademesine teşekkür ederiz.


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
NURSEREN UÇAR
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 15:58
Okunma
:
1.189 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları