Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Anadolu Lisesi Genç kız Badminton Takımımız İstanbul Şampiyonu Oldu!
Beykent Anadolu Lisesi Genç kız Badminton Takımımız İstanbul Şampiyonu Oldu! Beykent Anadolu Lisesi Genç kız Badminton Takımımız İstanbul Şampiyonu Oldu!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bir Şampiyonluk Daha!

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Şehit Ömer HALİSDEMİR Sezonu Badminton İstanbul Şampiyonası Genç Erkekler ve Genç Kızlar kategorisi yapılan müsabakalar ve ardından düzenlenen ödül töreni ile tamamlanmıştır.

Müsabakalar 16/19 ocak 2017 Tarihlerinde Bakırköy Atatürk ve Spor Yaşam Köyü Spor Salonunda 26 kız takımının mücadelesi ile başlamıştır.. Müsabakalar 3 tek ve 2 çift mac toplam 5 maç üzerinden 3 ü alan kazanır kuralı ile oynamıştır.

Beykent Okyanus Genç  kız takımımız 1.tek kız Zeynep Akdeniz,2. Tek kız Selen Özdemir,3.tek kız  Ceyda Çakır 1.çift kız Zeynep Akdeniz-Selen Özdemir 2.çift kız Ceyda Çakır-Çağla Özayyıldız kadrosu ile tüm maçlarına çıkmıştır.

Toplam 8 gruplu şampiyonada D grubunda mücadele eden Beykent  Okyanus Genç kız Badminton kız takımı 16  ocak 2017 pazartesi günü  d grubunda Sultan Ahmet MTAL ve Ataşehir Prof Faik Somer Spor Lisesi ile mücadele etmiş olup her iki okulu da 5-0 lık skorla yenerek grubunda 1.olmuştur.

18 Ocak 2017 Çarşamba Günü İlk 8 e Kalan Takımımız A Grubunda Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi , ESENLER, Mehmet Pisak Anadolu Lisesi ŞİŞLİ , Füsün Yönder Anadolu Lisesi BAHÇELİEVLER  ile yarı final mücadelesi vermiştir. Grubunda 3 okuluda 5-0 lık skorla gecen okulumuz 19 ocak 2017 Perşembe günü yar final macında Özel Darüşşafaka Lisesini 5-0 lık skorla yenip adını finale yazdırmıştır. Final maçı Eyüp Haydar Akçelik Lisesi ile 3-2 lik sonuçla Beykent Okyanus Anadolu lisesi Genç kız takımımızın üstünlüğü ile sonuçlanmıştır.

Beykent Okyanus Genç kız Badminton kız takımı sporcuları henüz lise 1 sınıf olmalarına rağmen geçen yılın 1. Olan Haydar akçelik lisesini yenmeyi başarmıştır.

Kendilerini kutlar başarılarını devamını dileriz.

GENÇ KIZLAR KATEGORİSİ

1.Beykent Okyanus Koleji - Beylikdüzü 

2.Haydar Akçelik KML – Eyüp

3.Fusun Yönde Anadolu lisesi Bahcelievler

4.Özel Darüşşafaka lisesi-Sarıyer


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
02 Şubat 2017, Perşembe 14:57
Okunma
:
2.289 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları