Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Türk Beyin Takımı Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu'na Geliyor
Türk Beyin Takımı Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu'na Geliyor Türk Beyin Takımı Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu'na Geliyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Türk Beyin Takımı Bayrampaşa Okyanus Ortaokulu Matematik Zümresi tarafından 20.02.2019 çarşamba günü 11. 35 - 12.15 saatleri arasında seminer için okulumuza davet edilmiştir.

Bayrampaşa Okyanus Ortaokulu  Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü Türk Beyin Takımını okulumuza davet etti.

Türk Beyin Takımı (TBT), 1992 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Dünya Zeka Oyunları Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden ekiptir. Her yıl ülke çapında yapılan seçmelerle yeniden belirlenen Türk Beyin Takımı, bugüne kadar bireysel ikincilik, üçüncülük ve takım olarak da üçüncülük, beşincilik gibi dünya derecelerine imza atmıştır.

Dünya Zeka Oyunları Federasyonu Türkiye Temsilcisi olan TBT, ülkemizde zeka oyunları kültürünün gelişmesini amaçlar. Bu doğrultuda Seçmeli Zeka Oyunları dersi müfredatının oluşturulmasında MEB Talim ve Terbiye Kurulu’na danışmanlık vermiştir.

Bununla birlikte ilk, orta, lise, üniversite öğrencilerine ve ilgi duyanlara yönelik çeşitli yarışma, seminer ve eğitim etkinlikleri düzenler. Okullarda düzenlediği zeka oyunları seminerleriyle öğrencilerin, öğretmenlerin  zeka oyunları dünyasıyla tanışmasını sağlamıştır.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Osman Türk
Tarih
:
20 Şubat 2019, Çarşamba 10:19
Okunma
:
817 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları