Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Meslek Ziyaretleri Başladı !
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Meslek Ziyaretleri Başladı ! Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Meslek Ziyaretleri Başladı !
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
"Veteriner" olmak isteyen 5.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Bayrampaşa Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü'ne bağlı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ziyaret edildi.

5.sınıflarda yürüttüğümüz Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün projemiz kapsamında öğrencilerimizin olmak istedikleri mesleği yerinde ve uygulamalı olarak görmelerini sağlıyoruz. 19.02.2019 tarihinde "Veteriner" olmak isteyen öğrencilerimiz ile okulumuzun da bağlı olduğu Bayrampaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ni ziyaret ettik. Öğrenciler orda çeşitli sokak hayvanlarını görme fırsatını yakaladılar. Aynı zamanda hayvanlarla ilgilenen, hasta ve yaralı olan bazı hayvanların tedavisini yapan veterinerimiz ile tanıştılar ; meslek ile ilgili detaylı bilgiler öğrendiler. Meslek ile ilgili merak ettikleri soruları veterinere sordular. Keyifli geçen bir kaç saatin ardından meslekle ilgili detaylı bilgiler edinmiş oldular.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Özlem Korkusuz
Tarih
:
19 Şubat 2019, Salı 15:19
Okunma
:
599 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları