Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri ile Language Day (Dil Günü) Etkinliği
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri ile Language Day (Dil Günü) Etkinliği Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri ile Language Day (Dil Günü) Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
2 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen etkinliğimizde sınıflar üç farklı kategoride dil becerilerini sergilediler. Gruplar halinde toplu okuma etkinliği, reading their own story (kendi yazdıkları hikayeleri okuma) ve tongue twister(tekerleme) etkinlikleri yapıldı.

     Language Day (Dil Günü), etkinliğinde öğrencilerimiz çeşitli aktiviteler ve yarışmalar ile dil becerilerini geliştirme ve pratiğe geçirme fırsatını keyifli bir şekilde yaşadılar. Bu sırada öğrencilerimiz hem eğlenip hem de öğrendiler. Okumayı ve İngilizceyi daha da çok sevdiren etkinliğimizde unutulmaz anlar yaşandı.

     Öğrencilerimiz, seçtikleri hikayeleri bizlere okurken hikaye kahramanlarını da canlandırdılar. Bizler, büyük bir heyecan ve coşkuyla onları izlerken sorulan sorulara yanıt vererek kendi kahramanlarını bizlere tanıttılar ve kahramanlarına hayat verdiler. Toplu okuma etkinliğinde, öğrencilerimiz okuduğunu anlama yeteneklerini geliştirme fırsatı yakaladılar. Eğlenerek okumayı sevdiler.

      Dahası  kendi hayal güçlerini kullanarak hikayeler yazdılar.  Hikayelerine bağlı kitap kapakları tasarladılar ve hikayelerini bizlerle paylaştılar. Öğrencilerimiz hayal gücünü kullanarak kendilerini ifade etme imkanı bulurken İngilizce yazma ve okuma kabiliyetlerini geliştirdiler.

    Etkinliğimiz yarışmalarla devam etti. Tongue twister (tekerleme) aktivitesinde de  İngilizce tekerlemeleri hem yarışarak hem de eğlenerek söylediler.

    Öğrencilerimizin hem eğlenip hem de öğrendiği Language Day (Dil Günü) etkinliğinde emeği geçen öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiriz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Mert Çakır
Tarih
:
12 Kasım 2018, Pazartesi 10:53
Okunma
:
718 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları