Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Talk to Okyanus Etkinlikleri Başladı
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Talk to Okyanus Etkinlikleri Başladı Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Talk to Okyanus Etkinlikleri Başladı
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul 5. Sınıf öğrencileri, yeni eğitim-öğretim yılının ilk Talk To Okyanus etkinliğini 18 Ekim Cuma günü gerçekleştirdiler.

Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencilerinin aktif katılımıyla gerçekleştirilen İngilizce sunum etkinliği ile öğrenciler, her hafta önemli gün ve haftalar hakkında bilgi edinerek gündemi takip etmektedir. Bu hafta gerçekleştirilen Talk To Okyanus etkinliğinde 5. Sınıf öğrencileri; Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünce her yıl 16 Ekim’de kutlanması kabul edilen “Dünya Gıda Günü” hakkında hazırladıkları konuşmalarını akıcı ve coşkulu bir sunumla gerçekleştirdiler. Konuşmacılar, dünyadaki açlık problemleri ve bu problemlerin çözüm yolları ile yeterli ve dengeli beslenme hakkında yaptıkları İngilizce sunumlarıyla izleyicilerine ışık tuttular.

Etkinlik sonrası İngilizce zümresi tarafından gerçekleştirilen röportaja da katılan bir çok öğrenci, konuyla ilgili yöneltilen sorulara verdikleri cevaplarla kendilerini İngilizce ifade edebilme şansı bularak eğlenceli vakit geçirdiler. Büyük ilgi ve alkışlarla karşılanan etkinlikte öğrenciler, İngilizce konuşma ve dinleme deneyimlerine bir yenisini daha eklemiş oldular. Talk To Okyanus etkinliğine, konuşmacı ve izleyici olarak katılmış olan tüm öğrencilere teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
19 Ekim 2019, Cumartesi 17:20
Okunma
:
581 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları