Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Life Skills Etkinlikleri Başladı
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Life Skills Etkinlikleri Başladı Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Life Skills Etkinlikleri Başladı
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5, 6, 7 ve 8. Sınıflarda Life Skills Dersi Ödevi Kapsamında Öğrenciler Öğretmen Oldular!

Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Öğrencileri, Life Skills dersimizin ilk teması olan “Sınıf Dili” kapsamında “Bir Öğrenci Bir Öğretmen” ödevlerini sınıfta canlandırdılar. Geçtiğimiz hafta her kademeden öğrencilerimiz İngilizce Eğitimimiz Kapsamında, öğrenilen bilgileri günlük hayata uyarlayabilmeyi hedefleyen Life Skills dersinin ödevlerini sınıfta sergilemeye başladılar.

İngilizceyi kendi yaratıcılıklarıyla harmanlayıp hazırladıkları kısa canlandırmalar sayesinde, öğrencilerimiz, sınıf içerisinde oluşabilecek problemleri öğretmenlerine İngilizce olarak ifade edebilmeyi ve çözebilmeyi amaçlayan temamızı işlerken hem eğlendiler hem de öğretmenliği deneyimlediler. Öğrencilerimize ödevlerini hazırlarken verdikleri emekler için teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
15 Ekim 2019, Salı 17:40
Okunma
:
545 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları