Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde!
8.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde! 8.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 03 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler “Information Technology Week” (Bilişim ve Teknoloji Haftası) konusu hakkında bilgi verdiler.

Okyanus Koleji öğrencileri yepyeni konularıyla yine gündemde, önemli gün ve haftaları takip ediyor. Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “Bilişim ve Teknoloji Haftası” hakkında bilgi paylaşımı yaptılar. Bilişim teknolojilerindeki hızlı değişimler hakkında bilgi veren öğrenciler, bilişim çağında ülkelerin zenginliklerini para ile ya da doğal kaynaklarının zenginliği ile değil, bilgi ve insan kaynaklarının zenginliği ile ölçüldüğünün üzerinde durdular.

Bilişimin gücünün farkına varan ülkelerin, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmek için var güçleri ile planlar yapmakta olduğunun ve mevcut sistemlerini sorguladıklarının altını çizen öğrenciler, bilgi toplumunun temel taşı olan insan gücünün önemini vurguladılar. Toplumumuzun tüm kesitlerinde yaratıcı, esnek ve yenilikçi düşünce tarzının oluşturulması gerekliliği mesajıyla etkinliği sonlandıran öğrencilerine Okyanus Koleji teşekkür eder. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Mayıs 2019, Cumartesi 00:26
Okunma
:
482 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları