Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 6 Mart 5. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği
6 Mart 5. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği 6 Mart 5. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 06 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler “8th March International Women’s Day” (8 Mart Dünya Kadınlar Günü) konusu hakkında bilgi verdiler.

Okyanus Koleji öğrencileri yepyeni konularıyla gündemdeki önemli gün ve haftaları takip ediyorlar.

Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” ile ilgili sunumlarını yaptılar.

Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında kabul edilen ‘’08 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ kutlamaları çerçevesinde, tüm dünya kadınlarının eşitlik ve daha huzurlu yaşama isteklerini öğrenciler paylaştılar.

Bu bilginin ışığında, kadınların sadece ailede değil, eğitim, sağlık, siyaset ve toplumun her alanında özgür ve aktif olarak görev almalarına fırsat verilmesi ve kadın haklarının insan haklarından ayrı tutulmaması gerektiği üzerinde durdular.Daha uygar ve sağlıklı bir toplum için kadınlara her alanda her zaman ihtiyaç olduğunu Okyanus Koleji öğrencileri ayrıca vurguladı.

" Kadınlara verilmiş bu özel güne saygı duyulmalı ve onları sadece bir günle değil her zaman hatırlamalıyız ‘’ifadesini gururla paylaşan ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder ve tüm dünya kadınlarının 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar.

 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
13 Mart 2019, Çarşamba 15:31
Okunma
:
527 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları