Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5.Sınıflarla Okyanus Channel Zamanı
5.Sınıflarla Okyanus Channel Zamanı 5.Sınıflarla Okyanus Channel Zamanı
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 29 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirdi. Etkinlikte 5. Sınıf öğrencileri Breaking News (Güncel Haberler), Fashion News (Moda Haberleri ), Different Culture News (Farklı Ülke Kültürü Haberleri) Sport News (Spor Haberleri) ve Weather Forecast (Hava Durumu) haberlerini sundular.

Okyanus Koleji öğrencileri her hafta haberlerini etkili bir şekilde sunuyorlar. Her hafta yepyeni gündemleriyle haber sunumu yapan 5.Sınıf öğrencileri, her geçen gün daha etkin ve akıcı bir dilde haber sunumu yapıyor ve İngilizceyi daha iyi kullanıyorlar. Haberlerin tüm detaylarını coşkulu bir dilde aktaran öğrenciler, bu haftaki Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıfı öğrencileri Farklı Ülke Kültürü ve Spor Haberlerini, 5/B sınıf öğrencileri Moda Haberlerini, 5/C sınıf öğrencileri de Güncel Haberleri ve Hava Durumu Haberlerini sundu.

Baharın gelmesiyle yaz mevsiminin müthiş havasını müjdeleyen öğrenciler, mevsimin değişmesiyle moda dünyasındaki önemli gelişmelere dikkat çektiler. Farklı ülkelerin kültürleri hakkında bilgilendirme yapan öğrenciler spordaki yeni gelişmeleri de aktardılar. Haber sunumlarını yaparken büyük bir ilgiyle sunucuları dinleyen öğrenciler de etkinliği büyük bir hayranlıkla izleyerek iyi bir dinleyici ve izleyici olarak etkinliğe katılım gösterdiler. Haber sunumunu yapan ve dinleyici olarak etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder ve ileriki günlerde sunacakları yeni haberleri heyecanla beklemekte olduğunu Okyanus Koleji öğrencilerine iletir.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Mayıs 2019, Cumartesi 00:35
Okunma
:
586 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları