Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde!
5.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde! 5.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 10 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdiler.

Okyanus Koleji öğrencileri her hafta gündemdeki önemli gün ve haftaları takip ediyorlar. Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “Trafik ve İlkyardım Haftası” ile ilgili akıcı ve coşkulu bir şekilde sunumlarını yaptılar. Etkinlikte öğrenciler “Trafik ve İlkyardım Haftası’nın” önemi hakkında konuştular. Trafik ve İlkyardım Haftası’nın her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlandığını belirten öğrencilerimiz, trafik kurallarını bilip uygulamanın kazaları engellemekte en önemli etken olduğu üzerinde durdular.

Öğrenciler, ilkyardım bilgisine sahip olmanın, olası bir kaza durumunda hayat kurtarıcı bir faktör olduğunu dile getirip, dinleyicilere bu önemli haftanın hangi etkinlikler ile kutlanıldığı aktarıp, konuşma becerilerini bir adım daha ileriye taşıdılar. “Uyulan her kural bizi hayata bağlar “ ifadesini coşkuyla paylaşan ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Mayıs 2019, Cumartesi 00:29
Okunma
:
553 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları