Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 4 Mart 5. Sınıflarla Okyanus Channel Etkinliği
4 Mart 5. Sınıflarla Okyanus Channel Etkinliği 4 Mart 5. Sınıflarla Okyanus Channel Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 04 Mart Pazartesi günü gerçekleştirdi. Etkinlikte 5. Sınıf öğrencileri Breaking News (Güncel Haberler) , Fashion Culture News (Moda Kültür Haberleri) Fashion Show News (Moda Haberleri ), Sport News (Spor Haberleri) ve Weather Forecast (Hava Durumu) haberlerini sundular.

Okyanus Channel’da öğrenciler, her hafta güncel olayları takip ederek haberlerini sunmaya devam ediyor.    

Okyanus Koleji öğrencileri, her geçen gün daha etkin ve akıcı bir dilde haber sunumu yapıyor. Sundukları haberlerle ilgili yaptıkları araştırmalarla bizlere, eksiksiz ve doğru bilgi verirken haberlerin tüm detaylarını çarpıcı bir şekilde sunan öğrenciler, konuşma becerilerini her geçen gün daha da geliştiriyor ve İngilizceyi etkin bir şekilde kullanıyorlar.

Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıf öğrencileri Moda Haberleri ve Hava Durumunu, 5/B sınıfı öğrencileri Moda Kültür Haberlerini, 5/C sınıf öğrencileri de Güncel Haberleri ve Spor Haberlerini sundu.

Haberleri akıcı bir dille sunan spikerlerimiz, güncel haberlerden moda dünyasındaki önemli gelişmelere, farklı ülkelerin kültürleri hakkındaki önemli ve çarpıcı bilgilere, spor haberlerinden önümüzdeki haftanın hava durumuna kadar birçok önemli bilgiyi  paylaşım yaparak etkinliğe renk kattılar ve bir sonraki haberler için bizleri heyecanlardılar.

Etkinlikte haber sunumlarını yapan ve dinleyici olarak katılım gösteren tüm öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder.

       


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
13 Mart 2019, Çarşamba 15:27
Okunma
:
490 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları