Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 13 Mart 5. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği
13 Mart 5. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği 13 Mart 5. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 13 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler “14 Mart Tıp Bayramı’’konusu hakkında bilgi verdiler.

Okyanus Koleji öğrencileri yepyeni konularıyla gündemdeki önemli gün ve haftaları takip ediyorlar.

Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “14 Mart Tıp Bayramı ‘’ ile ilgili sunumlarını yaptılar.

Ülkemizde modern anlamda tıp eğitiminin başladığı güne tekabül etmesi sebebiyle , 14 Mart tarihinde kutlanan ‘’Tıp Bayramı’’ kutlamaları çerçevesinde, tıp dalında hizmet veren tüm çalışanların insan hayatındaki önemlerini öğrenciler paylaştılar.

Bu bilgiler doğrultusunda ,Türkiye’nin sağlık problemlerini ,modern çözüm yöntemlerini dile getirip ,bizlerin de sağlıklı bir birey olabilmesi için yaşam kalitemize önem vermemiz ve sağlıklı yaşamı tercih etmemiz gerektiğini Okyanus Koleji öğrencileri özellikle vurguladılar.

" Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın değerinin her zaman farkında olunmalı ‘’ifadesini gururla paylaşan ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder ve tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar.

 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
13 Mart 2019, Çarşamba 16:37
Okunma
:
514 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları