Öğrenciler meyve, sebze ve süt ürünlerinden oluşan sağlıklı yiyeceklerin bulunduğu flashcardlara tick (tik) koyarken; şeker, çikolata, hamburger gibi sağlıksız yiyeceklerden oluşan flashcardlara cross (çarpı) işareti koydular. Bu sayede “healthy/ unhealthy” kavramlarını öğrendiler. Daha sonra boyayıp kestikleri sağlıklı sebzeleri çubuklara yapıştırıp maket bahçelerine ektiler. Son olarak ektikleri sebzeleri tekrar edip sağlıklı olduklarına vurgu yaptılar. Böylece öğrenciler healthy/ unhealthy kavramlarını ve ayırt etme becerilerini pekiştirmiş oldu.
Haber | Merve VATAN | |
Editör | Özge KARADUMAN | |
Fotoğraf | Merve VATAN | |
Tarih | 23 Kasım 2018, Cuma 09:03 | |
Okunma | 712 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?