Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Yıldızlar Grubu İngilizce Dersinde “Giant Shape Match” Etkinliği yaptı
Yıldızlar Grubu İngilizce Dersinde “Giant Shape Match” Etkinliği yaptı Yıldızlar Grubu İngilizce Dersinde “Giant Shape Match” Etkinliği yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar grubu 3.11.2018 Pazartesi günü İngilizce dersinde Shapesong Swingalong hikayesini okuduktan sonra hikaye şarkısını birlikte söyleyip “Giant Shape Match” etkinliği ile öğrendikleri şekilleri ve renklerini pekiştirmiş oldu.

Öğrenciler önce “Make A Circle” isimli geçiş şarkısıyla daire oluşturup story pozisyonu aldı. Şekiller ve çizimleriyle dikkat çeken “Shapesong Swingalong” isimli hikaye kitabı Miss Merve tarafından okundu. Öğrenciler hikayede geçen “line, circle, square, triangle” kelimelerini kullanarak bir şarkı oluşturup söyledi. Öğrenciler “How many shapes are there?”, “Which shape is it?”, “Which animal is it?” gibi sorulara cevap vererek şekillerin yanı sıra hayvanları, sayı kavramlarını ve sınıf nesnelerini de pekiştirmiş oldu. Daha sonra öğrencilerden çantadan seçtikleri şekilleri karton üzerinde doğru yere koymaları ve bunu yaparken “It’s a square and its blue” gibi cevaplar vermeleri istendi.


Haber
:
Merve VATAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Merve VATAN
Tarih
:
06 Aralık 2018, Perşembe 13:43
Okunma
:
520 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları