Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Yunuslar Ve Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde
Okul Öncesi Yunuslar Ve Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde Okul Öncesi Yunuslar Ve Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yunuslar Sınıfı Öğrencileri 11 Mart Pazartesi, Deniz Yıldızı Sınıfı Öğrencileri 12 Mart Salı Günkü İngilizce Derslerinde Fotoğraf Makinesi Yapıp Küçük Kâşifleri Canlandırdılar.

Ders kitaplarının “I Want To Be An Explorer”(Kâşif Olmak İstiyorum) teması altında vahşi hayvanları öğrenen B grubu öğrencileri, kendi fotoğraf makinelerini tasarlayarak konuyu pekiştirdi.Mrs. Aslı sınıfa dürbün ve fotoğraf makinesiyle gelerek kendisini kâşif olarak tanıttı. Dürbünle bakarak sınıf içerisinde belirli noktalara yerleştirdiği aslan, maymun, fil, papağan, yılan, timsah kartlarını işaret etti ve her birinin yanına yaklaşarak fotoğraflarını çekti.Ardından öğrencilere fotoğraf makinesi görselleri verildi. İstedikleri şekilde boyayıp kestikten sonra boyunlarına asıp etraftaki hayvan kartlarının fotoğrafını çektiler. Çekimlerini yaparken “I can see a lion” (Bir aslan görüyorum) şeklinde cümleler kurup pratik yaptılar.Bu etkinlik sayesinde; camera (fotoğraf makinesi), take a photo (fotoğraf çekmek) sözcüklerini öğrendiler. “lion” (aslan), “parrot” (papağan), “snake” (yılan) gibi hayvan isimlerini cümle içinde kullandılar.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
15 Mart 2019, Cuma 10:03
Okunma
:
410 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları