Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Yunuslar & Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Tekerleme Öğreniyor
Okul Öncesi Yunuslar & Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Tekerleme Öğreniyor Okul Öncesi Yunuslar & Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Tekerleme Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı ve Yunuslar Sınıfı Öğrencileri 28 Mart Perşembe Günkü İngilizce Dersinde Yabancı Dil Gelişimlerinin Alt Yapısını Oluştururken “My Mommy Makes Me Muffins On Mondays” Tekerlemesini Söyleyip Kendi Muffinlerini Tasarladılar.

Derse “M” sesiyle ilgili telaffuz çalışması yaparak başlayan B grubu öğrencileri, öncelikle adında M harfi olan öğrencileri belirledi. Ve “m” sesiyle başlayan bildikleri İngilizce kelimeleri telaffuz etti.

Ardından Mrs. Aslı öğrencilere tekerlemeyi önce yavaş sonra hızlı bir şekilde telaffuz ettirmeye çalıştı. Sözlü çalışmanın ardından her öğrenciye muffin kraftları verildi. Meyveler çizerek istedikleri gibi tasarlamaları istendi.

Bu etkinlikle öğrenciler yeni başladıkları meyveler ünitesinde öğrendikleri meyve isimlerini pekiştirdiler. Ayrıca öğrencilere dil çabukluğunun kazandırılması, ifade gücünün arttırılması ve güven duygusunun aşılanması hedeflendi.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
28 Mart 2019, Perşembe 18:01
Okunma
:
598 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları