Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Yıldızlar ve Güneş Grubu İngilizce Hikaye Haftasında
Okul Öncesi Yıldızlar ve Güneş Grubu İngilizce Hikaye Haftasında Okul Öncesi Yıldızlar ve Güneş Grubu İngilizce Hikaye Haftasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar ve Güneş grubu 27 – 31 Mayıs İngilizce derslerinde “I Wish I Had A Monster” hikayesini okuyup çeşitli aktivitelerle eğlendi.

Öğrenciler ilk olarak hikaye terminolojisini içeren slaytı izleyerek hikayeye hazırlık yaptı. Daha sonra sınıfa getirilen oyuncak örümceği inceleyip hareket ettirerek “up” ve “down” kavramlarını pekiştirdiler. Aktivite kitaplarında yer alan etkinlikleri tamamlayan öğrenciler “painting brush, painting box, spider, monster, mouse, cup, plate” gibi kelimeleri öğrenmiş oldular. Öğrendikleri bu kelimelerin flashcardları öğrencilere dağıtıldı ve iki grup oluşturuldu. Miss Merve’nin söylediği kelimenin kartını ilk gösteren gruba puan verildi. Daha sonra “My chicken laid an egg. How many eggs do you have?” tekerlemesi eşliğinde sayılar temalı oyunu oynadılar. Hikayeyi bitiren öğrenciler bahçeye çıkıp serbest oyun oynayarak haftayı keyifli bir şekilde tamamladı.


Haber
:
Merve VATAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Merve VATAN
Tarih
:
30 Mayıs 2019, Perşembe 12:31
Okunma
:
481 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları