Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Yıldızlar ve Güneş grubu İngilizce dersinde “What’s missing?” ve “Throwing the dice” oyunu oynayarak sınıf nesnelerini tanımaya çalıştı.
Okul Öncesi Yıldızlar ve Güneş grubu İngilizce dersinde “What’s missing?” ve “Throwing the dice” oyunu oynayarak sınıf nesnelerini tanımaya çalıştı. Okul Öncesi Yıldızlar ve Güneş grubu İngilizce dersinde “What’s missing?” ve “Throwing the dice”  oyunu oynayarak sınıf nesnelerini tanımaya çalıştı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar ve Güneş grubu 19.09.2019 Perşembe günü İngilizce dersinde sınıf nesnelerini (school objects) öğrenmeye yönelik “What’s missing?” oyunu oynadı ve ardından öğrenciler sınıf nesneleriyle kaplı küpü tek tek havaya atarak (Throwing the dice game) gelen nesnenin hangi nesne olduğunu söylemeye çalıştılar.

Miss Merve’nin sınıfa getirdiği school objects flashcardlarını inceleyen öğrenciler önce bu kartlarla tekrar yapıp daha sonra flashcardları küpün içine koydular ve tek tek havaya atıp gelen kartın hangi nesne olduğunu söylemeye çalıştılar. Öğrenciler böylece ayırt etme becerilerini geliştirerek eğlenceli vakit geçirdiler.

 


Haber
:
Merve VATAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Merve VATAN
Tarih
:
20 Eylül 2019, Cuma 16:43
Okunma
:
477 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları