Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlik Dersinde
Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlik Dersinde Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlik Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar Grubu Öğrencileri 23.12.2019 Tarihinde Bütünleştirilmiş Fen ve Sanat Etkinliği Dersinde Turuncu Rengin Nasıl Oluştuğunu Öğrendiler.

Öğrencilerle birlikte sınıftaki turuncu renkli nesneler incelenir ve  özellikleri hakkında konuşulur. Ardından öğretmen turuncu rengin bir ara renk olduğunu, iki ana rengin (Kırmızı ve Sarı ) karışımından oluştuğunu anlatır.

Turuncu rengin oluşumu sarı ve kırmızı sulu boya şeffaf bardağın içinde karıştırılarak öğrencilere gösterilir. Ardından suluboyalar ve A4 kağıdı çocuklara dağıtılarak, sadece sarı ve kırmızı renkte sulu boyalarını kullanarak bir resim yapmaları istenir. Etkinlik sonunda çocuklar oluşturdukları resimde neler yaptıklarını arkadaşlarına anlatırlar.Etkinliğimiz keyifli ve eğlenceli bir şekilde tamamlandı.

Bu etkinlikle öğrenciler dikkatini topalayabilme,dikkat edilmesi gereken olayı, nesneyi durumu fark edebilme ve motor becerilerini kazanmıştır.


Haber
:
Damla BEYAZIT
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Damla BEYAZIT
Tarih
:
28 Aralık 2019, Cumartesi 10:11
Okunma
:
516 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları