Yerli malı ürünler kullanmanın öneminden sınıflarında bahsedilen öğrencilerimiz bu konu ile ilgili bilgi sahibi olduktan sonra yerli malı haftasının aynı zamanda tutumlu olma konusuna ve 869 ile başlayan kodun Türk malı olduğundan bahsedildi. Daha sonra öğrenciler kendileri turşu kurdular. Kurdukları turşunun üzerine 869 barkodunu yapıştırdılar.Etkinlik keyifli bir şekilde tamamlandı.Ardından her sınıf evden getirmiş olduğu Türk malı kuru yemiş ve meyvelerini kendi sınıfları ile birlikte yemekhanede afiyetle yediler.
Haber | Damla BEYAZIT | |
Editör | Özge KARADUMAN | |
Fotoğraf | Damla BEYAZIT | |
Tarih | 23 Aralık 2019, Pazartesi 11:15 | |
Okunma | 659 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?