Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Güneş Grubu Bütünleştirilmiş Etkinlikte
Okul Öncesi Güneş Grubu Bütünleştirilmiş Etkinlikte Okul Öncesi Güneş Grubu Bütünleştirilmiş Etkinlikte
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneş Grubu Öğrencileri 10.12.2019 Tarihinde Bütünleştirilmiş Fen Ve Oyun Etkinliği Dersinde Gece – Gündüz Etkinliğini Gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz ile öncelikle etkinliğin ismi paylaşılarak ne yapılacağı hakkında fikirleri soruldu.Gece-gündüz deneyi yapılacağı bilgisi paylaşılarak deney malzemeleri tanıtıldı. Mum yakılarak portakal etrafında döndürülerel Portakalın hangi yüzünün karanlık hangi yüzünün aydınlık olabileceği sorularak gece gündüzün oluşumu hakkında bilgi verildi. Öğrencilerden gelen sorular doğrultusunda etkinlik pekiştirildi. Etkinlik kitaplarından gece-gündüz çalışma sayfaları tamamlandı. Oyun etkinliği içeriğinde müzik eşliğinde gece-gündüz oyunumuzu oynandı ve Müzik çalarken gündüz müzik bittiğinde gece olacağı yönergesi verilerek öğrencilerimiz ile dikkat oyunumuzu tamamladı.

Bu etkinlik öğrencilerimizde kaba ve ince motor becerilerinin gelişimini, dikkatini belirli bir nokta üzerine yoğunlaştırma, gözlem yapma, soru-cevap etkinliğine katılım sağlayarak düşünme becerilerinin gelişimi açısından çocukları olumlu yönde destekledik.


Haber
:
Cansu TILMAÇ
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Cansu TILMAÇ
Tarih
:
12 Aralık 2019, Perşembe 11:50
Okunma
:
718 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları