Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Bulutlar Sınıfı İngilizce Dersinde
Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Bulutlar Sınıfı İngilizce Dersinde Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Bulutlar Sınıfı İngilizce Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bulutlar ve Gökkuşağı Sınıfı Öğrencileri, 24 Ekim Perşembe Günkü İngilizce Dersinde, Sorumluluklarımız ve Temizlik Konusu Kapsamında, “Pony Brushes His Teeth” Hikâyesini Okudu Ve Diş Fırçalama Alışkanlığını Pekiştirdi.

Sınıf öğretmenleri hikâye öncesinde öğrencilerle; dişlerimiz ve diş fırçalamanın önemi hakkında küçük bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından İngilizce öğretmeni, fen-doğa köşesindeki büyüteci aldı ve çocukların dişlerini inceleyerek hikâye anlatımına ön hazırlık yaptı.

Daha sonra sınıfa getirdiği büyük bir diş fırçası ve at oyuncağı eşliğinde hikâye anlatımına geçti. Kitapta, babasıyla birlikte dişlerini fırçalayan atın eğlenceli öyküsü yer alıyordu. Anlatımın ardından öğrencilere tek tek diş fırçaları verildi ve derse lavaboda devam edildi. “Brush your teeth up and down, round and round. Fill your mouth with water. Spits the water out!” yönergeleri eşliğinde dişler fırçalandı.

Farklı bir ders tecrübesi yaşayan Bulutlar ve Gökkuşağı sınıfı öğrencileri, hem İngilizce anlama hem de yaşam becerilerini geliştirdiler.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
24 Ekim 2019, Perşembe 16:36
Okunma
:
499 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları