Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde Yeni Oyunlar Öğreniyor
Okul Öncesi Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde Yeni Oyunlar Öğreniyor Okul Öncesi Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde Yeni Oyunlar Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı Öğrencileri, 16 Ekim Çarşamba Günkü İngilizce Dersinde Sınıfa Getirilen Oyun Materyalleriyle Oyunlar Kurup Yeni Kelimeler Öğrendi.

Günlük rutinlerle derse başlayan Mrs. Aslı, sınıfa getirdiği posteri öğrencilere gösterdi ve resimlerle ilgili küçük bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin ardından çantada gizlediği top (ball), fasulye torbası (beanbag) ve çemberi (hoop) çıkardı. Bunların isimlerini söyledi ve öğrencilerin bu materyalleri kullanarak oyun kurgulamalarını istedi. “Throw the beanbag”(fasulye torbasını at), “roll the hoop”(çemberi yuvarla), “catch the ball”(topu yakala) ve “play hopscoth”(seksek oyna) şeklinde yönergeler verildi ve uygulandı.

Oyunun ardından ders kitabına geçildi. Eşleştirme çalışması tamamlanıp boyandı. Oyunlu ve bol hareketli bir İngilizce dersi daha çocukların hafızasında yer etti.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
17 Ekim 2019, Perşembe 12:26
Okunma
:
591 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları