Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde Küçük Robotları Canlandırıp Kinestetik Öğrenme Gerçekleştiriyor
Okul Öncesi Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde Küçük Robotları Canlandırıp Kinestetik Öğrenme Gerçekleştiriyor Okul Öncesi Deniz Yıldızı Sınıfı İngilizce Dersinde Küçük Robotları Canlandırıp Kinestetik Öğrenme Gerçekleştiriyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı Öğrencileri, 1 Ekim Salı Günkü İngilizce Derslerinde Robot Bileklikleri Yapıp Yeni Fiiller Öğrendiler.

İngilizce öğretmeni Mrs. Aslı, derse robot posteriyle geldi. Robotik hareketlerle öğrencileri selamladı ve onlara çeşitli yönergeler (dance, point, sit down, stand up, clap your hands, wave good bye) vererek söylenen hareketleri yapmasını istedi.

Sonrasında öğrencilere bileklikler verildi ve bilekliklerini boyadılar. Hazırlanan bileklikler kollara takıldı ve düğmelere basıyormuş gibi yaparak robot dansı gerçekleştirildi. Eğlenceli dansın ardından öğrenciler iki gruba ayrıldı ve verilen robot posterlerini renkli kâğıtlarla diledikleri gibi süslemeleri istendi.

Danslar ve kraft çalışmaları eşliğinde ders kitaplarının “I Want To Be A Robot” konulu ünitesine giriş yapan Deniz Yıldızı grubu öğrencileri; hareketli ve bol kazanımlı bir günü daha geride bıraktı.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
08 Ekim 2019, Salı 12:33
Okunma
:
512 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları