Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Öğrencileri Evcil Hayvanları Öğreniyor
Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Öğrencileri Evcil Hayvanları Öğreniyor Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Öğrencileri Evcil Hayvanları Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çiçekler Sınıfı Öğrencileri, 5 Nisan Cuma Günkü İngilizce Dersinde Evcil Hayvanları Tanıdı. Kendi Tavşan ve Balıklarını Tasarlayıp Taklitlerini Yaptılar.

Derse “I Love My Pet” hikâyesini okuyarak başlayan Mrs. Aslı, hikâye sonrasında öğrencilere balık ve tavşan kuklaları vererek diledikleri gibi tasarlamalarını istedi. Kraft çalışmasını tamamlayan öğrenciler, tavşan ve balıklarının hangi renk olduğu ve neler yapabildiği hakkında küçük bir sohbet gerçekleştirdi.Son olarak her bir öğrenci bir evcil hayvan seçip onun taklidini yaptılar. Taklidi yapılan hayvanı tahmin etmeye çalışıp keyifli bir dersi geride bıraktılar.Bu etkinlik sayesinde öğrencilerin dil gelişimine: pet(evcil hayvan), rabbit(tavşan), fish(balık), bird(kuş), cat(kedi), dog(köpek) sözcükleri öğretilerek katkı sağlandı. “My fish can swim”(Balığım yüzebilir) ve “My rabbit can jump”(Tavşanım zıplayabilir) cümle yapıları telaffuz edildi.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
05 Nisan 2019, Cuma 17:16
Okunma
:
481 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları