Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Bulutlar ve Gökkuşağı Sınıfı İngilizce Dersinde Yüzün Bölümlerini Pekiştiriyor
Okul Öncesi Bulutlar ve Gökkuşağı Sınıfı İngilizce Dersinde Yüzün Bölümlerini Pekiştiriyor Okul Öncesi Bulutlar ve Gökkuşağı Sınıfı İngilizce Dersinde Yüzün Bölümlerini Pekiştiriyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gökkuşağı ve Bulutlar Sınıfı Öğrencileri, 6 Kasım Çarşamba Günkü İngilizce Dersinde Oyunlar ve Sanat Çalışması Eşliğinde Yüzün Bölümlerini Tanıdı.

Öğrenciler dersin başında “This Is My Face” şarkısı eşliğinde dans edip kinestetik öğrenme gerçekleştirdi. Dansın ardından İngilizce öğretmenleri sınıfın iki köşesine keçeden yüzler yapıştırdı. Öğrencilere gözlerini kapatmalarını söyledi. Yüzün bölümlerini sınıfın çeşitli yerlerine sakladı. Ardından “She has got two eyes”, “She has got one nose” şeklinde yönergeler verip en kısa zamanda yüzü tamamlamalarını istedi.

Oyunun ardından öğrencilere ders kitaplarının pop-out çalışması verildi. Yüzün parçalarını koparıp uygun yerlere yapıştırmaları söylendi. Arka fonda şarkılar eşliğinde etkinlik tamamlanıp keyifli bir öğrenme daha gerçekleşti.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
07 Kasım 2019, Perşembe 10:23
Okunma
:
646 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları