Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Bulutlar Ve Gökkuşağı Sınıfı Bilingual İngilizce Dersinde
Okul Öncesi Bulutlar Ve Gökkuşağı Sınıfı Bilingual İngilizce Dersinde Okul Öncesi Bulutlar Ve Gökkuşağı Sınıfı Bilingual İngilizce Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gökkuşağı ve Bulutlar Sınıfı Öğrencileri, 26 Eylül Perşembe Günkü İngilizce Derslerinde “FoxMakesFriends” Adlı Hikâye Kitabını Okuyup Arkadaşlık Temasını Ele Aldılar.

Derse sınıf öğretmenlerinin sohbetiyle giriş yapıldı. Öğrencilere en yakın arkadaşları ve onlarla ne gibi paylaşımlarda bulundukları soruldu.Arkadaşlık denilince akla ne gelindiği konusunda brainstorming (beyin fırtınası) yapıldı.Ardından Mrs. Aslı, hikâye anlatımına geçti. Hikâyede yalnızlıktan sıkılmış bir tilkinin öyküsü yer alıyordu. Topladığı malzemelerden arkadaş yapan tilki, onlarla dilediği gibi eğlenemediği için aradığı arkadaşlığı bir türlü bulamıyordu. Anlatım sırasında tilki kuklası kullanıldı ve oyuncak elmadan kukla arkadaş yapımı gösterildi.Hikâye sonrasında müzik eşliğinde dans edip müzik durduğunda sınıf içinde en sevdiği arkadaşına sarılma oyunu oynandı.Keyifli bir ders geçiren öğrenciler; İngilizce dinleme-anlama becerilerini geliştirirken, aynı zamanda arkadaşlığı değerli ve eğlenceli kılan asıl şeyin –paylaşım- olduğunu öğrendi. Arkadaşlık temasını pekiştirdi.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
27 Eylül 2019, Cuma 12:27
Okunma
:
426 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları