Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Deniz Yıldızı Sınıfı Düşünce Becerileri dersinde ‘Akıllı Düğmeler’ Etkinliğini yaptılar.
Deniz Yıldızı Sınıfı Düşünce Becerileri dersinde ‘Akıllı Düğmeler’ Etkinliğini yaptılar. Deniz Yıldızı Sınıfı Düşünce Becerileri dersinde ‘Akıllı Düğmeler’ Etkinliğini yaptılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı Sınıfı öğrencileri 2 haftadır gerçekleştirdiğimiz Düşünce Becerileri dersinde akıllı düğmeler ile çalışma yapmayı öğrendiler.

Sayma ve karşılaştırma modülümüzün 1. Sayfasını akıllı düğmemizin sayfa koyma alanına yerleştirdiler. Sayfaya başlamadan önce Damla Öğretmen öğrencilere neler yapacağımızı anlattı. Sayfa yapılırken önce renkler ve sayılar tekrar edildi.Sağ taraftaki görsellere bakılarak 1 tane olan ile eşleştirilir. Kırmızı düğme ev şekline getirilir.Bu şekilde tüm rakamlar şekillere göre eşleştirilir.Daha sonra , Bulma ve Birleştirme modülümüzün 1. Sayfasını akıllı düğmemizin koyma alınına yerleştirdiler.Dikkatli bak ve aynı olanı bul yönergesi verilerek tekrar renklere dikkat çekildi. Sırasıyla kırmızı düğme görseline bakılır aynı görsel  sağ sutünde bulunarak kırmızı düğmenin oraya götürülmesi istenir. Aynı işlem tüm renkler için uygulanır.Daha sonra sayfanın arkasına çevrilerek öğrencinin doğruluğunu kontrol etmesini sağlanır.Düğmeleri sayarak sayma becerileri gelişmiştir.Renk ve görsel eşleştirerek ince motor gelişimlerine katkı sağladılar.

 

 


Haber
:
Damla BEYAZIT
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Damla BEYAZIT
Tarih
:
15 Kasım 2018, Perşembe 15:09
Okunma
:
500 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları