Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Öğrendikleri Kelimelerden Kuleler Yapıyor
Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Öğrendikleri Kelimelerden Kuleler Yapıyor Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Öğrendikleri Kelimelerden Kuleler Yapıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı Sınıfı Öğrencileri, 8 Ocak Çarşamba Günkü İngilizce Dersinde Öğrendikleri Kelimeleri Tekrar Etmek Amacıyla, Karton Bardak ve Kelime Kartları Kullanarak Kule Yaptılar.

Ders kitaplarının ailem temalı ünitesi kapsamında family-friends –teacher ayrımını öğrenen Denizyıldızı öğrencileri “Baby Shark” şarkısı ile derse ısındırıldı.

Dans sonrasında öğrenciler ikişerli gruplar halinde oyuna davet edildi. Öğretmenlerinin gösterdiği flash kartlardaki kelimeyi tahmin edip kartı almaya çalıştılar. Gösterilen kartı önce bilen öğrenci bir kat daha yükselerek kulesini büyüttü.

Bu oyunla; öğrencilerin edindikleri kelime bilgisini somutlaştırmak amaçlanırken; bol kazanımlı ve eğlenceli bir ders daha tamamlandı.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
10 Ocak 2020, Cuma 09:20
Okunma
:
475 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları