Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Aile Bireylerini Öğreniyor
Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Aile Bireylerini Öğreniyor Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde Aile Bireylerini Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı Sınıfı Öğrencileri, 26 Aralık Perşembe Günkü İngilizce Dersinde “I Want To Be A Bird” Adlı Hikâyeyi Okuyup Hikâye Canlandırması ve Kuş Maskesi Yaptılar.

Mouse&Me ders kitapları kapsamında ailem temalı yeni üniteye başlayan Deniz Yıldızı öğrencileri, öncelikle Mrs. Aslı’nın büyük hikâye kitabından okuduğu hikâyeyi dinledi.

Hikâyede ağaca sıkışan minik bir kuşu kurtarmaya çalışan Robin, Daisy ve aile bireylerinin macerası ele alınıyordu. Ardından öğrencilerin her birine hikâyede geçen bir karakterin rolü verildi.

Mummy, daddy, sister, brother, granny, granddad sözcükleri pekiştirildikten sonra öğrenciler kendi kuş maskelerini boyayıp kesti. Hem yeni kelimeler öğrenildi hem de yardımlaşmanın önemine vurgu yapılarak keyifli bir ders daha tamamlandı.

        


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
26 Aralık 2019, Perşembe 16:53
Okunma
:
460 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları