Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencilerimiz İlgi-Yetenek Merkezlerinde
Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencilerimiz İlgi-Yetenek Merkezlerinde Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencilerimiz İlgi-Yetenek Merkezlerinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerimiz Fen-Matematik, Dans, Drama, Müzik, Resim ve Jimnastik merkezlerinde 4 hafta boyunca Cuma günleri İlgi-Yetenek ders saatleri içerisinde keşiflerde bulundular.Dönemin son dersini gerçekleştirdiler.

Drama ilgi ve yetenek merkezinde 4 hafta boyunca; farklılıklar ve yaratıcı okuma çalışmaları konuları üzerinden atölye gerçekleştirdiler. Bu ders sürecinde ‘’Farklılıklar Ormanı’’ ve ‘’Ne Oldu?’’ adlı çalışmalar üzerinden konularımızı pekiştirici doğaçlama çalışmalarıyla ders sürecimizi tamamladık.

Dans ilgi ve yetenek merkezinde 4 hafta boyunca; sahne ve sahne kurallarını, hayalimizdeki sahneyi tasarlayıp kağıda dökmeyi, dünya dansları ve kostümleri, yörelerine göre değişikliğini, müzik tarzlarını, ritim çubukları ile dans adımlarını birleştirip ritim duygumuzu desteklemeyi çalıştık.

Resim ilgi ve yetenek merkezinde 4 hafta boyunca; evadan kalem arkası süsü, hayalimizdeki ev ve yanında en sevdiğim hayvanı yaparak keyifli bir zaman geçirdik.

Fen ve Matematik ilgi ve yetenek merkezinde 4 hafta boyunca; vücudumuzu tanıma, iskelet sistemi, asansör deneyi, portakal deneyi, yumurta deneyi, 1’den 10’a kadar sayıları ayırt etmeyi, sesin oluşumu, müzik aleti oluşturma etkinliklerinin yaparak konularımızı işledik.

Jimnastik ilgi ve yetenek merkezinde 4 hafta boyunca; stretching, denge tahtası üzerinde adımlama, temel jimnastik hareketleri yapabilme, düz ve ters taklalar atarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Müzik ilgi ve yetenek merkezinde 4 hafta boyunca; piyona eşliğinde yeni yıl isimli şarkı öğrenilerek hep birlikte tekrarı sağlandı. Artık malzemelerden marakas yapılarak ‘’ Marakası Salla’’ şarkısı eşliğinde marakaslar ile ritim tutma çalışması yapıldı.


Haber
:
Cansu YILMAZ
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Cansu YILMAZ
Tarih
:
17 Ocak 2020, Cuma 09:26
Okunma
:
595 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları