Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar Ve Gökkuşağı Öğrencileri Life Skills Dersinde Aile Bireylerini Tanıtıyor
Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar Ve Gökkuşağı Öğrencileri Life Skills Dersinde Aile Bireylerini Tanıtıyor Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar Ve Gökkuşağı Öğrencileri Life Skills Dersinde Aile Bireylerini Tanıtıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gökkuşağı ve Bulutlar Grubu 27 Aralık Cuma Günkü İngilizce Dersinde Aileleriyle Birlikte Hazırladıkları Aile Ağaçlarını Arkadaşlarına Tanıtıp Küçük Bir Sunum Gerçekleştirdiler.

Mrs. Aslı öğrencileri tek tek tahtaya davet ederek ağaç üzerinde fotoğrafları bulunan aile üyelerinin kim olduklarını. Soru cevap şeklinde başlayan sohbetin ardından öğrencilere bir ay boyunca lifeskills derslerinde öğrendikleri kelime ve cümle yapılarını kullanarak küçük bir tanıtım gerçekleştirmesi istendi.

Sunum sırasında; aile bireylerinin İngilizce karşılıkları, isimlerinin ne olduğu, kaç kardeşlerinin olduğu, saç rengi, göz rengi gibi ifadeler kullanılarak speaking aktivitesi yapıldı.

Life Skills dersinin amaçları doğrultusunda; İngilizceyi gündelik yaşama yedirme ve doğal öğrenme gerçekleştirildi. En önemlisi de öğrenciler farklı bir dilde sunum yapmayı deneyimleyerek; heyecanını ve kaygılarını yenmeyi öğrendi. Özgüvenlerini geliştirdi.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
30 Aralık 2019, Pazartesi 17:09
Okunma
:
1.196 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları