Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar Ortaokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Ortaokul Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Çalışması
Bahçeşehir Okyanus Ortaokul Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Çalışması Bahçeşehir Okyanus Ortaokul Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Çalışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul 5-E Sınıfından Efe Berke Alıcı ve 6-A Sınıfından İbrahim İpek 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Photoshop yeteneklerini kullanarak Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı) adına eğlenceli çalışmalarıyla bağış topladılar.

23 Nisan etkinliklerinde şölen alanına bilişim teknolojileri öğretmenlerinin desteğiyle stand kuran öğrenciler Photoshop bilgilerini yardım amaçlı kullandılar. 5-E sınıfından Efe Berke Alıcı ve 6-A sınıfından İbrahim İpek isimli öğrenciler stand resimlerini, davetiyelerini ve afişlerini kendileri oluşturarak panolarına yerleştirdiler. Kendi hazırladıkları karakterlerin üzerine diğer öğrencilerin resimlerini yapıştırarak eğlenceli kareler oluşturmakla beraber, vakıf adına bağış toplanacak olmasının da ciddiyetiyle çok sıkı çalıştılar.

Öğrencilerin eğlenceli karakterlerle kendi resimlerini birleştirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na uygun olarak eğlenmelerine de katkı sağlamış oldular. Toplanılan bağışlarda Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı) adına banka hesabına yatırdılar.  


Haber
:
Görkem Erbil
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Gülşah SEZAVAR
Tarih
:
04 Mayıs 2015, Pazartesi 14:44
Okunma
:
2.044 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Ahmet TAKÇI / 05 Mayıs 2015, Salı 12:53
Gerçekten başarılı bir proje olmuş. Başarılar...
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları