Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar Ortaokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu 4-E Sınıfı Öğrencileri ‘Dünya’nın Katmanları ve Özellikleri’ Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu 4-E Sınıfı Öğrencileri ‘Dünya’nın Katmanları ve Özellikleri’ Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu 4-E Sınıfı Öğrencileri ‘Dünya’nın Katmanları ve Özellikleri’ Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu 4-E sınıfı öğrencileri ‘Dünya’nın katmanları ve Özellikleri’ konusu kapsamında etkinlik yaptı.

Dünya’nın katmanları posteri hazırlandı. Katmanların özellikleri yıldızların üzerine yazıldı ve bir torbaya kondu. Öğrencilerden sırayla gelip torbadan bir yıldız çekip yıldızın üzerinde yazan özelliği bütün arkadaşlarına okumaları istendi. Özellikler okunduktan sonra hangi katmanın özelliği olduğu soruldu. Cevaplar alındıktan sonra ilgili katmanın yanına yıldızları yapıştırmaları istendi.

Öğrenciler yaptıkları bu etkinlikle tüm katmanların özelliklerini tekrar etmiş ve pekiştirmiş oldular. Aynı zamanda eksik öğrenmelerini de keyifle tamamladılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Emine Gezer
Tarih
:
07 Ekim 2019, Pazartesi 10:20
Okunma
:
1.090 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları