Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Yetenek Gelişim Akademisi Kayıtları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Yetenek Gelişim Akademisi Kayıtları Tüm Hızıyla Devam Ediyor Yetenek Gelişim Akademisi Kayıtları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
2 Kıta 3 Şehir 6 Şube de faaliyet gösteren Yetenek Gelişim Akademisi, eğlendirerek öğretmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölümü tarafından hazırlanan ve bölüm öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen akademi,  4. senesinde 2 şehirde daha hizmet vermeye başlayarak toplam 6 şubede aktif hale geldi.

Öğrencilerin örgün eğitimde edindiği bilgilere ek olarak, etkinlik ve faaliyet temelli hizmet veren Yetenek Gelişim Akademisi kapsamında Eğlenceli Bilimden Felsefeye, Geri Dönüşümden Zeka ve Akıl Oyunlarına  birçok ders verilmektedir. Derslerimizin kazanımları, akademiye katılan öğrencilerin;  el becerilerini geliştirmeye, stratejik düşünmelerine, bilimle ve deney ortamıyla iç içe olmalarına, yorum becerilerini geliştirmeye ve sözel sayısal mantık alanında gelişim sağlamalarına yönelik olarak hazırlanmıştır.

Eğlenerek öğrenme ortamı sağlayan akademimiz için her hafta, velilerimizden olumlu geri dönüşler almaya devam ediyoruz. 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Serdar Buzlukçu
Tarih
:
07 Kasım 2016, Pazartesi 15:13
Okunma
:
1.684 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları