Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Üstün Zekalılar İlkokulu'nda "Sorunu Kendin Seç" Oyunu
Üstün Zekalılar İlkokulu'nda "Sorunu Kendin Seç" Oyunu Üstün Zekalılar İlkokulu'nda "Sorunu Kendin Seç" Oyunu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu 4.Sınıf öğrencileri, deyimler ve atasözleri konusundaki bilgi dağarcıklarını geliştirmek amacıyla "Sorunu Kendin Seç" oyunu oynadılar.

Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu'nda eğlenceli ders etkinlikleri devam ediyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, 13-17 Ocak 2014 haftasında "Sorunu Kendin Seç" oyunu oynadılar.

Bugüne kadar işlenmiş olan dilbilgisi konularını tekrar etmek, öğrencilerin deyimler ve atasözleri konusundaki bilgi dağarcıklarını geliştirmek amacıyla oynanan oyun oldukça eğlenceli geçti.

Yarışma tarzında oynanan "Sorunu Kendin Seç" oyunu, sınıf mevcuduna göre 2 veya 3 gruba ayrılarak oynanır. Sorular zorluk seviyelerine göre 3 ile 10 puan arasında değişkenlik gösterir. Öğrenci çözeceği sorunun zorluk seviyesini kendisi belirler. 8, 9 ve 10 puanlık soruları çözen öğrenci, joker sorulardan birini daha çözme hakkına sahip olur.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
18 Ocak 2014, Cumartesi 07:37
Okunma
:
1.591 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları