Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Üstün Zekalılar İlkokulu'nda Çatışmaları Çözme Becerisini Geliştiren Etkinlik
Üstün Zekalılar İlkokulu'nda Çatışmaları Çözme Becerisini Geliştiren Etkinlik Üstün Zekalılar İlkokulu'nda Çatışmaları Çözme Becerisini Geliştiren Etkinlik
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu 4.Sınıf öğrencileri, çatışmaları çözme becerisini geliştiren galeri yürüyüşü etkinliği yaptılar.

Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu'nda uluslararası eğitim programlarının da benimsediği yöntemlerle eğitim veriliyor..

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, 18-22 Kasım 2013 haftasında çatışmaları çözme becerisini kalıcı hale getirmeyi sağlayan galeri yürüyüşü tekniği ile bir etkinlik yaptılar.

Öncelikle, çatışmaları çözen kişilerde bulunması gereken özellikler beyin fırtınası yapılarak ortaya çıkarıldı ve öğrenciler tarafından belirlenen en önemli beş özellik kağıtlara yazıldı.

Özelliklerin yazılı olduğu kağıtlar sınıfın çeşitli noktalarına asıldı. Öğrencilerden galeri yürüyüşü yaparak hangi arkadaşının, hangi özelliğe sahip olduğunu (akran değerlendirmesi) yazmaları istendi. 

Yürüyüş tamamlandıktan sonra kağıtlar tahtaya asıldı ve hangi özelliğin, hangi öğrencide daha fazla olduğu sınıfla paylaşıldı. Böylelikle öğrenciler çatışmaları çözme becerisine ait, güçlü ve geliştirmeleri gereken özellikleri içselleştirmiş oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Kasım 2013, Pazartesi 09:06
Okunma
:
1.925 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları