Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Yap-Boz Matematik” Etkinliğinde
Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Yap-Boz Matematik” Etkinliğinde Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Yap-Boz Matematik” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri 9 Mart Cuma günü Matematik dersi kapsamında “YAP- BOZ MATEMATİK” etkinliği yaptılar.

Öğrencilere hazırlanan yap-boz kartları verildi ve her biri puzzle parçalarını eşleyip üstündeki soruları çözmeye koyuldular. Öğrencilere oyunun kuralları ile ilgili açıklamalar yapıldı. Yarışma yapıldı ve puanlamaları adil biçimde açıklandı. Daha sonra tüm sorular öğretmen tarafından tahtada açıklayarak yanıtlandı. Dönüt ve düzeltmeler yapıldı.

Öğrenciler bu etkinlikle matematik konularındaki kazanımlardan aldıkları edinimleri sergilemiş oldular. Yapılan bu yarışmayla çocuklar konu tekrarlarını sınıf içinde eğlenceli bir etkinlik ile gerçekleştirmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Şükran AVCI
Tarih
:
10 Mart 2018, Cumartesi 11:32
Okunma
:
1.107 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları