Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı 'Ayın Fıkracısı' Etkinliği
Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı 'Ayın Fıkracısı' Etkinliği Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı 'Ayın Fıkracısı' Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı Türkçe dersi kapsamında 14 Mart 2016 Pazartesi günü " Ayın Fıkracısı" etkinliği Düzenledi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 1-D Sınıfı öğrencileri "Ayın Fıkracısı" etkinliği dahilinde, zihinden ürün satış tutarı ve para üstü hesaplaması yaptı. Öğrenciler, Türkçe dersi kapsamında “Fıkra” konusunu “Yaratıcı Yazma” tekniği kullanarak özgün bir çalışma yaptılar. Yaratıcılık becerilerinin gelişimini destekleyen bu etkinlikle eğlenerek öğrendiler.

Yaratıcı yazma çalışmalarından oluşan bir fıkra yarışması düzenlenerek “1-D Ayın Fıkracısı” sertifikası takdim edildi.

Hayat Bilgisi dersi kapsamında işlenmiş olan “Demokrasi” konusu ile ilişkilendirilen , “Ayın Fıkracısı” etkinliğinde adil bir oylama yapılmıştır. Disiplinler arası bağlantı kurularak yapılan bu etkinlikle eğlenceli bir ders işlenmiştir.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Sümeyye Kenger
Tarih
:
28 Mart 2016, Pazartesi 09:20
Okunma
:
2.041 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları