Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Üstün Zekâlılar 4-E, 4-F ve 4-G Sınıflarının İstasyon Etkinliği
Üstün Zekâlılar 4-E, 4-F ve 4-G Sınıflarının İstasyon Etkinliği Üstün Zekâlılar 4-E, 4-F ve 4-G Sınıflarının İstasyon Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlı ve Yetenekliler 4-E, 4-F ve 4-G Sınıfı Öğrencileri, "İstasyon" Tekniğini Kullanarak Çanakkale Zaferi’ni Andılar.

Bahçeşehir Üstün Zekâlı ve Yetenekliler İlkokulu öğrencileri, bilişsel gelişimlerini destekleyen ve yaratıcılıklarının artmasına yardımcı olan tekniklerden bir tanesi olan "İstasyon" tekniğini, Çanakkale Zaferi konusunda etkin bir biçimde kullanıldı. 

Öğrenciler, üç farklı istasyon (resim, kompozisyon, şiir) oluşturarak Çanakkale Zaferi ile ilgili bildiklerini ifade ettiler. Her istasyonda 10’ar dakika kalan öğrenciler, bir önceki grubun yaptıklarına katkı sağlayıp bir basamak ileri götürerek, yarım kalan etkinlikleri tamamladılar.

Eş zamanlı olarak çeşitli öğrenme aktivitelerini gerçekleştiren öğrenciler, kendi öğrenme stratejilerini uygulayarak farklı teknikleri deneme fırsatı yakaladılar.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Melike Dağcı, Mustafa Atamer, Elif Uysal
Tarih
:
18 Mart 2016, Cuma 10:02
Okunma
:
2.976 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları