Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Usta Müzisyen'den Bir Ders Daha
Usta Müzisyen'den Bir Ders Daha Usta Müzisyen'den Bir Ders Daha
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Usta Müzisyen Bilal Karaman, 3. Dersi'nde Bahçeşehir Okyanus Koleji Gitar Yetenek Dersi öğrencileri ile buluştu.

Sevilen gitar sanatçısı Bilal Karaman, 29 Mart 2012 Perşembe günü Bahçeşehir Okyanus Koleji Gitar Yetenek Dersi öğrencileri ile bir araya geldi.

3. Dersi'nde öğrencilere müzik hayatını anlatan Karaman, gitar çalmaya 11 yaşında başladığını belirterek, kendi yeteneğini kendisinin keşfettiğini ve gitardan ses çıkarmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Saat 14.10 ile 15.00 arası soru-cevap şeklinde öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Karaman, Okyanus Koleji Anı Defteri'ne şunları yazdı:

"Okyanus Koleji; pırıl pırıl öğrencilerin, güler yüzlü öğretmenlerin yer aldığı, her türlü imkanı sağlayan devasa bir bina. Bu okulda olmak bir ayrıcalık ve bu okula davet edildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum."

Karaman'ın Gitar Serüveni

Gitarist Bilal Karaman
’ın gitarla ilk tanışması 11 yaşında oldu ve gitar çalmayı kendi kendine öğrendi. Doğan Canku'yla Flamenko teknikleri çalıştı, Önder Focan'ın Caz Grup atölyelerine katıldı. Donovan Mixon ve Wolfgang Muthspiel ile caz gitar, Erkan Oğur ile Türk Müziği ve perdesiz gitar, Aydın Esen ile yüksek armoni ve doğaçlama çalıştı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde tam burslu okuyan Karaman, bir çok yerli ve yabancı müzisyenle çalışma olanağı kazandı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Mart 2012, Cuma 16:37
Okunma
:
4.771 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları