Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanuslular'a Sütü Sevdiren Etkinlik
Okyanuslular'a Sütü Sevdiren Etkinlik Okyanuslular'a Sütü Sevdiren Etkinlik
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 3. sınıf öğrencileri, "Sağlığınız İçin, Süt ve Süt Ürünlerini Seçin" etkinliğinde tüm öğrencilere meyveli yoğurt dağıttılar.

Nitelikli ve kaliteli eğitime verdiği önemin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Okyanus Kolejleri, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için "Sağlıklı Beslenme" ile ilgili etkinliklere de büyük önem veriyor.

Koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında, "Beslenme Dostu Okul Projesi"nden geçer not alan Avcılar Okyanus Koleji'nde, proje kapsamında 2 Mart 2012 Cuma günü güzel bir etkinlik daha gerçekleştirildi. 3. sınıf öğretmen ve öğrencileri, İnci Hazır Yemek ve Üretim Hizmetleri A.Ş ve okul idaresinin destekleriyle "Sağlığınız İçin Süt ve Süt Ürünlerini Seçin" etkinliği yaptılar.

Kendi hazırladıkları meyveli yoğurtları, ilköğretimin diğer kademelerindeki arkadaşlarına ikram eden 3. sınıf öğrencileri, sütü arkadaşlarına sevdirdiler. Etkinlik sonunda tüm sınıflara meyveli yoğurt dağıtmanın mutluluğu ile ilköğretim kantininde buluşan 3.sınıf öğrencileri, kendileri için hazırlanan yoğurtları da afiyetle yediler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Mart 2012, Perşembe 13:47
Okunma
:
6.779 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları