Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus Yetenek Gelişim Akademisi Öğrencileri Karnelerini Aldı
Okyanus Yetenek Gelişim Akademisi Öğrencileri Karnelerini Aldı Okyanus Yetenek Gelişim Akademisi Öğrencileri Karnelerini Aldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölüm Başkanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen Yetenek Gelişim Akademisi öğrencileri karnelerini aldılar.

Bir yıl boyunca öğrencilerin zeka ve yetenek gelişimlerini desteklemek amacıyla hazırlanan, hafta sonu eğitim programı olan Yetenek Gelişim Akademisi ilk mezunlarını 30 Mayıs 2015 tarihinde verdi.

Sosyal, duygusal ve akademik alanların tümünde farklı birçok ders içeren, öğrenci merkezli eğitim programının öğrencileri 2. dönem boyunca yaptıkları etkinlikleri 2. sergilerinde anne-babalarına sundular. İlk olarak öğrendikleri zeka ve akıl oyunlarını ailelerine öğreterek onlarla yarıştılar. Daha sonra medya okuryazarlığı dersinde hazırladıkları dergi ve gazeteleri aileleri paylaştılar. Hem yaratıcılığı hem de eleştirel düşünme becerilerini işe koşan kısa film ve senaryo yazarlığı dersi kapsamında hazırladıkları kısa filmi aileleri ile paylaştılar. Son olarak yıl boyunca yaşadıkları deneyimlerini ve duygularını paylaştıktan sonra gelişim karnelerini ve ödüllerini alan öğrenciler Yetenek Gelişim Akademisi'nin 1. kurunu başarıyla tamamladılar.


Haber
:
Pınar Yenisu
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nur Banu Dikerler
Tarih
:
06 Haziran 2015, Cumartesi 10:06
Okunma
:
1.615 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları