Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus'ta Buluş ve Deney Günleri
Okyanus'ta Buluş ve Deney Günleri Okyanus'ta Buluş ve Deney Günleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde düzenlenen Buluş Günleri ve Deney Şenlikleri'ne katılan öğrenciler, yeni keşifler yapmanın heyecanını yaşadı.

Okyanus Kolejleri Beylikdüzü Okul Öncesi ve Bahçeşehir Kampüsleri'nde Buluş Günleri ve Deney Şenlikleri heyecanı yaşandı.

Okyanus Koleji Beylikdüzü Okulöncesi öğrencileri, 17-19 Ocak 2012 tarihlerinde birbirinden ilginç, merak duygularını uyandıran çeşitli deneylerin sunulduğu Buluş Günleri etkinliğine katıldılar.

Öğretmenlerinin hazırladığı deneyleri ilgiyle izleyen minikler, havanın-suyun önemini, ışığı, mikrobu, herkesin parmak izinin tek olduğunu ve patlayan yanardağlara kadar birçok önemli bilgiyi görerek, yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatı buldu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise ve İlköğretim 2. Kademe öğrencileri ise, Karne Haftası'na özel olarak, alt sınıflarda okuyan kardeşlerine "Ben Biliyorum, Öğretebilirim" Projesi kapsamında hazırladıkları birbirinden ilginç deneyleri sundular.

18-19 Ocak 2012 tarihlerinde iki gün boyunca devam eden "Deney Şenliği"ne öğrencilerin ilgisi büyüktü. İç Bahçe'de bulunan tüm deney masalarını tek tek gezen okulöncesi ve ilköğretim 1. kademe öğrencileri, önce deneyler hakkında detaylı bilgi edindi ve gözlem yaptı, ardından da deney düzeneklerinin başına geçip kendi elleriyle deney yapma imkanı buldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Ocak 2012, Salı 11:53
Okunma
:
5.429 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları