Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus'ta Bilim-Sanat Kursu
Okyanus'ta Bilim-Sanat Kursu Okyanus'ta  Bilim-Sanat Kursu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Bahçeşehir ve Ataşehir Kampüsleri'nde üstün zekalı ve üstün yetenekli öğrencilere yönelik olarak Cumartesi günleri Bilim/Sanat Kursu düzenlenecek.

Eğitimde ilklerin adresi olan Okyanus Kolejleri, dışarıdan öğrencilerin de katılabileceği kurslara bir yenisini daha ekledi...

Okyanus Kolejleri Bahçeşehir ve Ataşehir Kampüsleri'nde üstün zekalı ve üstün yetenekli öğrenciler için Bilim/Sanat Kursu düzenleniyor.

Bahçeşehir ve Ataşehir Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu Hafta Sonu Bilim/Sanat Kursu, 10 Kasım 2012-18 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Uzman öğretmenler ve psikologlar eşliğinde üstün zihin kapasitesine sahip 5-13 yaş arası çocuklar için zenginleştirilmiş eğitim programları ve atölye çalışmalarının uygulanacağı kurs için son başvuru tarihi 9 Kasım 2012 Cuma günü olarak belilrlendi.

Hafta sonu Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arasında haftada 6 saat olarak gerçekleştirilecek derslere, ülkemizde standardizasyonu yapılmış olan zeka testlerine göre üstün zeka grubuna giren çocuklar kabul edilecek.

Kursla ilgili olarak Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu Müdür Yardımcısı Elif Aslan'dan ve Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlkokulu Müdür Yardımcısı Esin Güngör'den bilgi alınabilir.

Kursla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız...

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Ekim 2012, Salı 14:17
Okunma
:
2.439 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları