Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus'a Teşekkür Yağdı
Okyanus'a Teşekkür Yağdı Okyanus'a Teşekkür Yağdı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği tarafından gerçekleştirilen "Bir Kitap, Bin Umut Kampanyası"na teşekkür yağdı.

Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği, Gaziantep Hürriyet İlköğretim Okulu'na bir kütüphane açılabilmesi amacıyla "Bir Kitap, Bin Umut" kampanyası düzenlemişti. 

Gerçekleştirilen kitap kampanyası sonunda otuz bir koli, yaklaşık 3.000 kitap toplandı ve 30 Aralık 2011 Cuma günü Gaziantep’e doğru, binlerce umutla yola çıktı.

Gönderilen kitaplar ile bir kütüphaneye kavuşan Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, duygularını kaleme alarak Okyanus'a mektuplar yazdı.

"Bilin ki gönderdiğiniz her kitap, umutlarımızı yeşertecek, karanlık taraflarımızı aydınlatacak, içimizdeki cevheri ortaya çıkaracak ve belki de hayatımızı değiştirecek. Bize yeni kapılar açtığınız için Okyanus Kolejleri’ne çok teşekkür ederiz. Keşke sizleri tanıyabilsek.”gibi cümleleri ile öğrenciler, duygularını ifade etti.

Gaziantep Hürriyet İlköğretim Okul İdaresi ve öğretmenleri de; "Duyarlılığınızdan dolayı Okyanus Kolejleri’ne, öğrencilerinize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Emek verip bize gönderdiğiniz kitaplar, öğrencilerimize ışık olacaktır. Yüreğinize, emeğinize sağlık… Ricamızı ciddiye alıp desteğinizi bizden esirgemediğiniz için size minnet borçluyuz.” cümleleriyle teşekkürlerini bildirdiler.

Okyanus Kolejleri de bu sosyal projede emeği geçen Avcılar Kampüsü Okul Aile Birliği üyelerine, kitap bağışlayarak kampanyaya katılan tüm öğrenci ve velilerine teşekkür eder.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Şubat 2012, Cuma 09:13
Okunma
:
7.829 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
cemile kiracı / 31 Mart 2020, Salı 17:55
merhaba,
Bu sıkıntılı süreçte öğrencilere tam destek olan okyanus koleji ailesine çoook teşekkür ederim. doğru bir okul tercih ettiğime inanıyorum
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları