Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Hakan Ünsal'dan 4'üncü Ders
Hakan Ünsal'dan 4'üncü Ders Hakan Ünsal'dan 4'üncü Ders
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eski başarılı futbolcu Hakan Ünsal, 4. dersi için Avcılar Okyanus Koleji Futbol Yetenek Kulübü öğrencileri ile bir araya geldi.

Okyanus Koleji Avcılar Kampüsü Futbol Kulübü öğrencileri, 29 Mart 2012 Perşembe  günü, eski başarılı futbolcu Hakan Ünsal ile bir araya geldi.

Dördüncü dersinde, futbol hayatına küçük yaşta babasının isteği üzerine başladığını anlatan Hakan Ünsal, öğrencilere sevdikleri sporu yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Soruyu Bilen Öğrenciye Forma Hediyesi

"UEFA Kupası'nda ilk penaltıyı atan futbolcumuz kimdir?" sorusunu doğru cevaplayan 3. Sınıf öğrencilerinden Doğukan Sezgin, Hakan Ünsal'ın getirdiği, tüm takımın imzası olan GS formasını almaya hak kazandı.

Soru-cevap şeklinde geçen söyleşide görüş ve önerilerin yanı sıra deneyimlerinden de bahseden başarılı sporcu, ders bitiminde Okyanus Anı Defteri'ne şunları yazdı:

"Sevgili Okyanus Koleji... Evime yakın olmasından mıdır bilmem ama, Okyanus Koleji’ne geldiğimde kendimi evimde gibi rahat hissediyorum. Kendinizdeki sıcaklığı öğrencilerinize aşıladığınız saygıyı görünce takdir etmemek mümkün değil. Bu tür toplantılara gitmeye pek niyetli olmayan biri olan benim bile fikrimi değiştiren yakınlığınız için teşekkür ederim."


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Mart 2012, Cuma 20:56
Okunma
:
4.480 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları